Cégünkről

Folyamatosan bővülő termékválaszték, gyors és rugalmas kiszolgálás raktárkészletről bútorgyártók, asztalosok, konyhastúdiók és magánszemélyek részére.

At-x Bemutatóterem

Magas minőség

Cégünk 1995-ben alakult és attól kezdve – mottónk szerint is – folyamatosan „frontvonalban” vagyunk.

A fő célunk, hogy minden terméket raktárkészletről tudjunk forgalmazni, hogy ügyfeleink minél hamarabb juthassanak bútorajtókhoz.

A magas minőséget garantáló lengyel és olasz partnereinknek köszönhetően egyre nagyobb választékban és mennyiségben tudunk értékesíteni és kiszállítani Magyarország bármely pontjába.

A széles termékválaszték biztosítja, hogy a bemutatótermünkbe személyesen ellátogató vevőinket is gyorsan és profin tudjuk kiszolgálni.

Széles termékválaszték

Partnereink rengeteg színváltozat és több száz méret közül választhatnak nálunk fa, mdf (fóliás, festett) és akril ajtókat, kiegészítőket, szerelvényeket, fiókbetéteket és fogantyúkat.

Mindig szem előtt tartjuk a vásárlók igényeit, és figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket.

A kitartó munkánknak és a megbízható beszállítói háttérnek köszönhetően ma már több száz terméktípussal, és több ezer üzleti partnerrel büszkélkedhetünk.

Ma már Romániában is megtalálhatóak termékeink, hiszen nemrégiben ott is nyitottunk egy céget, amely egyre nagyobb sikernek örvend az ügyfelek körében.

 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre

Elsőként fog tudni minden újdonságunkról!

Pin It on Pinterest