+36 (34) 561-000 at-x@at-x.hu

Cégünkről

At-x múlt és jelen…
Cégünk 1995-ben alakult és attól kezdve – mottónk szerint is – folyamatosan „frontvonalban” vagyunk. Fő célunk, hogy minden terméket raktárkészletről tudjunk forgalmazni, és ezzel ügyfeleink igényeit is kielégítve, minél hamarabb juthassanak bútorajtókhoz raktárról.

A magas minőséget garantáló lengyel és olasz partnereinknek köszönhetően, egyre nagyobb választékban és mennyiségben tudjuk értékesíteni, kiszállítani a kínálatunkban szereplő termékeket, Magyarország bármely pontjába.
Az At-x cég fennállása óta folyamatosan bővülő termékválasztékkal, gyors és rugalmas, raktárkészletről történő kiszolgálással állunk a bútorgyártók, asztalosok, konyhastúdiók és magánszemélyek rendelkezésére.

Termékeinkről
Bemutatótermünknek és széles termékválasztékunknak köszönhetően, a személyesen ellátogató vevőinket is segítőkészen és gyorsan tudjuk kiszolgálni.

Cégünk, a termékválaszték bővítésekor mindig szem előtt tartja a vásárlók igényeit, figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket. Kiemelt figyelmet fordítunk a partnerekkel való személyes, kiváló kapcsolat kialakítására és ápolására.
A kitartó munkánknak és a megbízható beszállítói háttérnek köszönhetően ma már több száz terméktípussal és több ezer üzleti partnerrel büszkélkedhetünk. Az állandó, nagy árukészlet és annak folyamatos feltöltése, valamint a megrendelések zökkenőmentes és gyors kiszolgálása érdekében, saját raktár-logisztikai programot dolgoztunk ki.
Az At-x termékválasztékában, rengeteg színváltozat és több száz méret közül választhatnak partnereink: fa, mdf (fóliás, festett) és akril ajtókat, kiegészítőket, szerelvényeket, fiókbetéteket és fogantyúkat.

Mindig van valami új…
Az export nagykereskedelemben való terjeszkedésünk eredménye, hogy ma már Romániában is megtalálhatóak termékeink, hiszen nemrégiben ott is nyitottunk egy céget, amely egyre nagyobb sikernek örvend a külföldiek körében.

Folyamatos újdonságokkal, aktualitásokkal és állandó akciókkal várjuk kedves meglévő és leendő partnereinket!

At-x új modellek

Termékkatalógus (letölthető pdf)

At-x termékkatalógus 2019 (részletes e-katalógus)

Szeretné, hogy megajándékozzuk?

Iratkozzon fel, hogy megajándékozhassuk konyhabútor képekkel.

*
*
*
Érdekeltség:
egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastúdió
viszonteladó
lakberendező

Szavazás

Melyik fa bútorajtó család nyerte el tetszését?

Eredmények

Loading ... Loading ...